Nejen lidé…

…jsou obětmi černých divochů v dekolonizované a desegregované Africe – nasledující záběry jsou ze Zimbabwe, kde černí veteráni velmi brutálními způsoby zabíjejí a mrzačí zvířata, jak divoká tak domestikovaná. Někdy proto, že patří bílým farmářům. Jindy kvůli zisku. A dost často jen tak, pro zábavu.

Ano, vím, i mezi bílými jsou tací, kteří týrají zvířata. Měřme jim stejným metrem. Ale v které bílé zemi je brutalita ke zvířatům, a to brutalita naprosto zvrácená a nelítostná, masovým jevem? V které evropské zemi by jste mohli pravidelně vidět takovéhle obrázky?


Zdroj fotografií: http://www.africancrisis.org/

4 komentáře to “Nejen lidé…”

  1. yiolinar Says:

    V které evropské zemi se tohle děje? V každých jatkách…

  2. To chlapče trochu přeháníš… netvrdím, že průmyslové zabíjení zvířat je něco hezkého, ale těžko tam uvídíš vyvrženou březí žirafu, antilopy oběšené na drátě, krávu se zaživa vyříznutýma genitaliema nebo zmrzačené hříbě. Takže?

  3. to yiolinar : proste si topriznej, negri nejsou lidi, toto se skutecne v zadne evropske zemi nedeje, tady jsou zvirata zabijena pro jidlo ne ze srandy. Neni ti trosku blbe se tech zrud zastavat po tom cos tady mohl videt.

  4. A co třeba běloši, kteří z oken vagónů jedoucího vlaku střílejí z opakovacích pušek do zprvu nekonečných stád bizonů? Mrtvé bizony nechávají kojotům,vlak nestaví.

    Co britští kolonisté,kteří téměř vyhubili bengálského tygra v Indii?

    Co bílí velrybáři, kteří zavedli průmyslový lov velryb? Vorvaně zabili, z obrovské velryby odebrali 30 kg ambry a tělo nechali vlnám…

    Bílí námořníci decimující populace želv na Galapágách. Ne z hladu, pro krunýře.

    Bílí kolonisté,kteří „pro zábavu ze zabíjení“ vyhubili celou populaci ptáka kiwi, vakovlka…

    Takových příkladů jsou stovky, možná tisíce.

Napsat komentář